У Москві знайшли мертвими двох українських шахістів, – ЗМІ

 

У Москві в одній з квартир на вулиці Кастанаївскій знайшли мертвими двох професійних українських шахістів – Олександру Вернигору і Станіслава Богдановича.

Про це в п’ятницю, 6 березня, пише “ТАСС” із посиланням на правоохоронні органи.

“Загиблою дівчиною виявилася професійна 18-річна шахістка Олександра Вернигора. За попередньою інформацією, вона і її приятель загинули від “звеселяючого газу”, на їх головах були надіті пакети. Другий загиблий від “звеселяючого газу” – український шахіст Станіслав Богданович, 1993 року народження”, – сказав співрозмовник російського ЗМІ.

Представник Головного слідчого управління Слідкома Росії по Москві Юлія Іванова повідомила, що за фактом виявлення тіл чоловіка 1993 року народження і дівчини 2001 року народження у квартирі будинку проводиться дослідча перевірка.

За її словами, “ознак насильницької смерті не виявлено”.

Наразі призначена судово-медична експертиза.

Відзначається, що Богданович був срібним призером чемпіонату Європи з шахів серед юнаків до 12 років, чемпіоном України серед юнаків до 18 років, а також чемпіоном України зі швидких шахів.

Читайте також:
Поліція почала супроводжувати пасажирські поїзди Одеса – Москва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна