Зеленський у Раді: Контрабанда відправила митницю в нокаут

 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що за два місяці нового року невиконання бюджету складає майже 16 млрд гривень.

Як передає “Новинарня“, про це глава держави сказав під час виступу на позачерговому пленарному засіданні у парламенті в середу, 4 березня.

“13 мільярдів гривень із невиконання – це провал надходжень з митниці. Бізнес приречено сигналізує, що контрабанда повністю не зникла. А нам розповідали про рішучий і безкомпромісний бій з контрабандою. Виглядає на те, що контрабанда відправила митницю в нокаут”, – сказав Зеленський.

Як інформувала “Новинарня“, 28 лютого голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про скликання позачергового пленарного засідання парламенту на 4 березня, на 16:00.

Рада розглядатиме “питання про Кабінет міністрів України та про діяльність МВС України, СБУ, ДБР, НАБУ, Офісу Генпрокурора у сфері подолання корупції в Україні і зміцнення правопорядку”.

Читайте також:
Гончарук написав заяву про відставку. Хто може стати новим прем’єром і міністрами: СПИСОК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна