У 2019 році від призову на “строчку” ухилилися 245 тиcяч осіб

 

У 2019 році від призову на строкову військову службу ухилилися 245 тисяч осіб.

Як передає “АрміяInform“, про це повідомив начальник управління призову та комплектування – заступник начальника Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ Валерій Дендебера.

“Упродовж минулого року до правоохоронних органів призовні комісії направили матеріали на 245 тисяч осіб призовного віку, які ухиляються від призову на строкову військову службу, – розповів полковник Дендебера.

Крам того, за його даними, 700 призовників, які пройшли всі етапи призовних кампаній, не прибули до військових частин без поважних причин.

“За оперативною інформацією, яка надійшла до Головного управління персоналу ГШ ЗС України, до кримінальної відповідальності притягнуто 423 особи призовного віку, до адміністративної – 17220 осіб”, – зазначив представник ГУ персоналу ГШ ЗСУ.

Як інформувала “Новинарня“, ЗСУ виконали план осіннього призову 2019 року на 100%, на відміну від решти військових структур.

Читайте також:
Зеленський підписав указ про призов у армію з 18 років

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна