Медведчук прокоментував емоційне привітання з головою СБУ Бакановим

 

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук пояснив своє радісне привітання з головою СБУ Іваном Бакановим, яке на початку лютого журналісти “5 каналу” зафіксували у сесійній залі Верховної Ради.

У коментарі журналістам “Радіо Свобода” в п’ятницю, 21 лютого, він назвав це “дуже добрим і дуже нормальним” моментом.

“Я з ним (з Іваном Бакановим – Н.) не був знайомий. І коли я проходив в ложі, я побачив людину, знайоме обличчя і потім зрозумів, що це пан Баканов. Ну як, ви вважаєте, що я повинен був розвернутися і піти? Тому я підійшов, він подав руку, я привітався. Це нормальне явище. Він голова Служби безпеки України. Те, що у нас є претензії до його відомства, то ми про це відкрито говоримо. А чому не можна вітатися? Він що, нерукопожатний? Ні. І я рукопожатний, і він, тому все нормально”, – зазначив Медведчук.

Журналістка також запитала в політика, чи слухав він “плівки Труби”, на яких чоловік із голосом, дуже схожим на голос голови СБУ Івана Баканова у розмові з чоловіком, голос якого дуже схожий на тоді ще очільника ДБР Романа Трубу, зазначав, що “дискутував з Володимиром Олександровичем (Зеленським –​ Н.) з приводу кримінальних справ щодо Медведчука”, але “він (Медведчук –​ Н.) просто постійно щось говорить” і “якщо просто ми підемо до суду, то це буде оцінювальне судження, а з іншого боку, він буде казати, що ми на нього тиснемо”.

“Звісно. Ми з цього приводу робили навіть заяву, звертались… Розумієте, я все це добре розумію в плані того, як влада ставиться до нас. Нічого нового я для себе не відкрив”, – зазначив він.

Сам голова СБУ Іван Баканов наразі не коментував радісне привітання з Медведчуком.

Читайте також:
Баканов про обмін: Медведчук непричетний, Цемаха допитали, головна цінність – люди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна