Бужанський пояснив, чому відмовився вшанувати пам’ять Небесної Сотні

 

Депутат із президентської партії “Слуга народу” Максим Бужанський пояснив, чому не вшанував стоячи пам’ять загиблих учасників Революції гідності хвилиною мовчання у Верховній Раді 19 лютого.

Про це Бужанський заявив у коментарі журналістам “Радіо Свобода”.

“Я бачив кілька дописів, вони абсолютно брехливі, я поясню чому. На сьогоднішнє відео накладені учорашні слова Стефанчука. Вчора віцеспікер парламенту виступив і запропонував вшанувати пам’ять всіх загиблих на Майдані. Я встав разом з усіма, звісно. Я сумую за всіма загиблими. Сьогодні віцеспікер від БЮТ запропонувала вшанувати пам’ять однієї частини загиблих. Я категорично проти такого підходу”, – сказав Бужанський.

Раніше сьогодні Верховна Рада вшанувала хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної сотні.

З такою пропозицією з трибуни парламенту до депутатів звернулася заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк (фракція “Батьківщина”).

Як зафільмували журналісти у Раді, зі своїх місць піднялися народні депутати, журналісти та інші запрошені, депутат Максим Бужанський продовжував сидіти.

Читайте також:
“Слуга народу” Бужанський відмовився вшанувати хвилиною мовчання пам’ять Небесної Сотні. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна