У районі ООС стартували змагання на найкращий артрозрахунок

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил розпочалися змагання на найкращий артилерійський розрахунок.

Про це у понеділок, 17 лютого, передає “Новинарня” з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Загалом у змаганнях беруть участь 17 найкращих артилерійських розрахунків зі складу частин та підрозділів Об’єднаних сил.

“Враховуючи, що будь-якої миті обстановка в районі бойових дій може швидко змінитися, артилеристи повинні відточувати елементи своїх дій у польових умовах”, – зазначили у повідомленні.

Кожен артилерійський підрозділ оцінюватимуть у чотирьох номінаціях: тактичній, індивідуальній, спеціальній та спортивній.

При виконанні завдань у кожній із номінацій артилерійський розрахунок отримає бали, які в підсумку і визначать найкращу команду.

У Командуванні операції Об’єднаних сил наголошують, що головна мета змагань – перевірити мобільність підрозділів та спроможність бойових розрахунків уміло управляти вогнем артилерії, а також здатність завдавати прицільних вогневих ударів по противнику.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна