Уряд затвердив безвіз із Маршалловими островами

 

Уряд на засіданні у середу схвалив постанову про затвердження Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Маршаллові острови про взаємне скасування візових вимог.

Про це в середу, 12 лютого, повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

“Запроваджуємо безвізовий режим із Республікою Маршаллові острови. Уряд затвердив угоду між урядами України та Республіки Маршаллові острови про скасування віз”, – написав Гончарук.

За його словами, згодом громадяни двох держав матимуть можливість подорожувати цими країнами без віз строком до 90 днів протягом 180 днів.

Гончарук також зазначив, що прийняття постанови дасть змогу виконати внутрішньодержавні процедури, необхідні для набуття чинності угоди.

Довідково
Республіка Маршаллові Острови — тихоокеанська держава в Мікронезії. Межує на заході та південному заході з територіальними водами Федеративних Штатів Мікронезії, на півдні — з територіальними водами Кірибаті, з інших боків — з нейтральними водами Тихого океану. Довжина прибережної смуги — 370,4 км. Республіка Маршалові Острови розташована на 29 атолах і 5 островах архіпелагу Маршаллові острови, який складається з ланцюгів Ралік і Ратак. Загальна площа суші — 181,3 км²; території, зайнятої лагунами, — 11 673 км².

Як інформувала “Новинарня“, Україна та Аргентина вдвічі розширили безвіз.

Читайте також:
Україна отримала безвіз із Колумбією та Еквадором

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна