СБУ інсценувала вбивство в Рівному: бізнесмена “замовила” колишня

 

У Рівному співробітники СБУ інсценували вбивство бізнесмена, щоб запобігти його реальному вбивству на замовлення колишньої дружини. Зловмисниця затримана.

Про це повідомив пресцентр Служби безпеки України 7 лютого.

“Оперативники спецслужби отримали інформацію, що мешканка Рівного підшуковує серед представників місцевих кримінальних кіл виконавця для здійснення вбивства. Жертвою мав стати колишній чоловік зловмисниці – приватний підприємець із Хмельниччини. У випадку його смерті жінка зберегла б чималі статки, оскільки його майно відійшло б зловмисниці. За злочин вона пропонувала заплатити $4,5 тисячі“, – розповіли у спецслужбі.

“Співробітники СБУ здійснили інсценування вбивства підприємця. А для надання доказів «ліквідації жертви» було відзнято постановочне відео”, – зазначили в СБУ.

Замовницю вбивства затримали в місті Рівне поряд з її помешканням під час передачі грошей підставному “кілеру”.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 14, п. 6 та 11 ч. 2 ст. 115 КК (підготовка до замовного вбивства з корисливих мотивів) вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

Читайте також:
У Рівному СБУ затримала зловмисників, які хотіли продати 56 кг ртуті

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна