У самопроголошеній Південній Осетії знайшли мертвим російського радника одного з “міністрів”

 

Тіла російського радника “міністра охорони здоров’я” самопроголошеної Південної Осетії Ігоря Галя і його дружини виявлені у власному будинку в Цхінвалі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 3 лютого, пише російське агентство ТАСС.

“У будинку, де жив радник міністра охорони здоров’я і соціального розвитку Південної Осетії Ігор Галь, виявлені два тіла, ймовірно, самого Галя і його дружини. На місці працюють слідчі органи. Обставини та причини смерті уточнюються”, — повідомило російським журналістам джерело в правоохоронних органах.

Згодом начальник “штабу МВС” Південної Осетії Тарзан Кокойти заявив, що попередня причина смерті Галя – отруєння чадним газом.

“Ознак насильницької смерті немає, але точніше буде відомо після розтину”, – сказав Кокойти.

Ігор Галь з 22 лютого 2016 року є радником міністра охорони здоров’я і соціального розвитку самопроголошеної Південної Осетії.

Відповідав за реалізацію плану модернізації охорони здоров’я “республіки” в рамках російсько-південноосетинської міжурядової комісії. Також він координував роботу російських фахівців в Південній Осетії.

Читайте також:
Протягом січня ОС ліквідували 27 окупантів, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна