Бородянський заявив, що обговорення законопроєкту про дезінформацію продовжать

 

Керівництво Міністерства культури, молоді та спорту планує продовжити доопрацювання та етап публічного обговорення законопроєкту про протидію дезінформації.

Як передає “Новинарня” у понеділок, 3 лютого, про це міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський повідомив у telegram.

“Міністерство культури, молоді та спорту планує продовжити доопрацювання законопроєкту про протидію дезінформації. Наразі він проходить тільки перший етап публічних обговорень, і ми дійшли висновку що цей етап має бути продовжений”, – зазначив Бородянський.

Він наголосив, що нині цей проєкт закону широко обговорюється професійною спільнотою.

Вже проведена перша стратегічна сесія, де були виявлені основні блоки питань, які викликають дискусії і потребують додаткових професійних обговорень.

“Тільки після цього етапу законопроєкт буде доопрацьований та винесений на розгляд уряду. Це буде прозорий процес, і перед внесенням законопроєкту у Верховну Раду обґрунтовані пропозиції міністерств, професіоналів, громадськості та наших міжнародних партнерів будуть враховані”, – запевнив міністр.

Як писала “Новинарня“, у Мінкульті представили порівняльну таблицю законопроєкту про дезінформацію.

Читайте також:
Мовний Зе-відкат: законопроєкт “Про медіа” може перекреслити важливі здобутки закону про мову

Якби “Закон про дезінформацію” діяв в Україні раніше, то Зеленський і його команда не прийшли б до влади, – Чийгоз

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна