Весняний шик: топ-7 блузок для різних образів ℗

Чомусь у більшості з нас блузка асоціюється із суворим офісом, державною установою або школою. Стилісти інтернет-магазину Dressa успішно спростовують традиції. Для чистоти експерименту ми підібрали блузки великих розмірів, від 44 до 58 розмірів. Різні стилі, кольору, фактури, фурнітура та принти у поєднанні з брюками і спідницями створюють оригінальні образи. Пограємо в блузки?

Принцеса

Чудова ніжно-блакитна блузка абсолютно не для офісу! У такому вбранні добре прийти на побачення до нового залицяльника і легким помахом широкого рукава зі стрічками убити потенційного принца наповал. Ніжне мереживо відкриває дівочу шкіру і пробуджує фантазії. Строгий комірець нагадує, що ви таки принцеса і бій за ваше серце буде непростим.

Студентка

Біла довга блузка ідеально поєднується зі світлими джинсами. Широкі розрізи з боків не заважають літати сходами й пурхати між аудиторіями. Занадто нудно? Є маленький секрет. Варто тільки повернутися, і на вашого співрозмовника дивиться потішна маленька панда. Відмінний маркер вашого почуття гумору!

Світська левиця

Косий крій, вільний стиль, сувора смужка й акцентовані плечі: справжня світська левиця завжди в тренді і точно знає всі нюанси модних тенденцій. У поєднанні з брюками відтінку верблюжої вовни look аристократки-рантьє проїздом з Монако в Ніццу повністю готовий.

Ковбойша

Весела різнобарвна клітина, вільний крій, кишені для дрібниць і зручна планка спереду абсолютно не сковують рухів і готові до стрибків на мустангу по преріях або довгими міськими перебіжками між станціями метро. Яскраві кольорові акценти та якісне виконання перетворюють простеньку на перший погляд модель в брендову річ з особливим шиком.

Теледіва

Ведучі новин і соціальних телепроєктів завжди одягнені досить стримано і при цьому примудряються залишатися неймовірно жіночними. Легка блузка в смужку з білосніжними манжетами і рукавами була б нудною, якби не крій на запах та широкий м’який пояс.

Джейн Ейр

Дивовижне поєднання строгості й рішучості, сміливості й цікавості, ерудиції та романтизму. Біла блузка з принтом відкриває зону декольте і тут же цнотливо приховує її під пишним бантом. Широкі рукави з манжетами на збірці додають образу англійської елегантності.

Стюардеса

Біло-блакитна сувора смужка, відкладний класичний комір, фантазійна кокетка з фальш-кишенями, гудзики на планці-застібці… Ще пара кроків, і ви своїм бездоганним виглядом відправите в політ будь-якого шанувальника.

інформація публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна