Зеленський підписав указ про тимчасовий безвіз для британців

 

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний указ оприлюднили на сайті президента у середу, 29 січня.

“З метою розвитку і практичної реалізації принципів партнерства між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північної Ірландії постановляю запровадити на період з 31 січня 2020 року до 30 січня 2021 року безвізовий режим в’їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів“, – йдеться у документі.

Читайте також:
Єлизавета ІІ схвалила закон про Brexit

Як писала “Новинарня“, палата громад Британського парламенту 9 січня завершила розгляд законопроєкту про вихід з Європейського Союзу і остаточно затвердила умови Brexit.

Палата лордів парламенту Британії 22 січня дала згоду на схвалення угоди про Brexit, яка дозволяє вихід країни з ЄС з угодою 31 січня.

Законопроєкт про вихід Великої Британії з Євросоюзу вже набрав чинності після схвалення документа королевою Єлизаветою ІІ.

Читайте також:
Ірландія видала рекордну кількість паспортів перед Brexit

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна