У Білорусі одночасно зникли директори усіх цукрових заводів країни

 

У Білорусі одночасно зникли директори усіх чотирьох цукрових заводів країни, а також керівник Білоруської цукрової компанії.

Про це у вівторок, 28 січня, повідомило видання TUT.BY.

Так, директора Городейського цукрового заводу Михайла Кріштаповича зняли з літака, на якому він хотів полетіти на відпочинок до Мюнхена. 27 січня на Скидельському цукровому заводі заявили, що директор Дмитро Єгоров поїхав у Мінськ на нараду.

У цей же день директор Слуцького заводу Микола Прудник “поїхав у відпустку”. З робочого місця зник й директор Жабинковського заводу Віктор Миронов.

Крім того, зник Дмитро Кирилов, керівник Білоруської цукрової компанії, яку заснували цукрові заводи. У московському офісі фірми сказали, що Кирилов поїхав у відрядження ще минулого тижня.

Поки жодне силове відомство не назвало причину “зникнення” очільників заводів, однак за даними джерел видання, їх затримав Комітет державної безпеки у справі про корупцію.

“Наприкінці минулого тижня у цій справі затримали 11 людей”, — заявили два джерела видання.

У самому КДБ цю інформацію коментувати відмовились.

Читайте також:
У Білорусь надійшла перша партія нафти із Норвегії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна