Звільнений з полону танкіст Пантюшенко пройде ІТ-курс для ЗСУ

 

Звільнений з полону танкіст Богдан Пантюшенко пройде ІТ-курс для Збройних сил України у рамках соціальної та правової адаптації.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йшлося в п’ятницю, 24 січня, під час зустрічі у ГШ Пантюшенка із заступником начальника ГШ генерал-лейтенантом Радіоном Тимошенком.

Зазначається, що під час зустрічі йшлося про перспективи щодо проходження військової служби Богданом Пантюшенком.

“Генерал-лейтенант Радіон Тимошенко зазначив, що набутий військовий та життєвий досвід, а також знання Богдана у ІТ-сфері є надзвичайно важливими для Збройних сил”, – йдеться у повідомленні речників ГШ.

Зазначається, що після завершення зустрічі керівник ТОВ КБ “Логіка” Юрій Добронравін вручив Богдану Пантюшенку сертифікат на проходження курсу за вибраним напрямком.

За словами Юрія Добронравіна, отримання нових знань допоможуть Богдану краще адаптуватися до сучасних тенденцій у сфері інформаційних технологій.

Богдан Пантюшенко – танкіст 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ, командир танка. Позивний “Броня” воював біля Донецького аеропорту, потрапив у полон 18 січня 2015 року в бою неподалік від селища “Спартак”.

Звільнений у рамках обміну 29 грудня 2019 року.

Читайте також:
Російське телебачення показало бійців ЗСУ Глондаря, Корінькова та Пантюшенка, які перебувають у полоні бойовиків з 2015 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна