Міноборони тимчасово призупинило приймання БТР-4Е

 

Міністерство оборони тимчасово призупинило приймання бронетранспортерів БТР-4Е.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 24 січня, інформує пресслужба Міноборони.

Зазначається, що робоча група перевірила наявність пошкоджень зміцнюючої наплавки на зварних з’єднаннях бортів бронетранспортерів БТР-4Е в місцях постійної дислокації.

“За попередніми даними пошкодження наплавки підтверджені на кількох бронетранспортерах”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, на початку січня 2020 року під час виконання заходів вхідного контролю фахівці МОУ виявили пошкодження “зміцнюючої наплавки” на зварних з’єднаннях бортів.

Тоді й створили робочу групу.

Наразі визначаються обставини і причини виникнення дефектів.

Одночасно проводиться розробка організаційно-технічних заходів стосовно недопущення виникнення дефектів у подальшому виробництві.

“З метою недопущення постачання до ЗСУ неякісної продукції та до часу з’ясування всіх обставин, Міноборони тимчасово призупинило приймання бронетранспортерів БТР-4Е”, – повідомляють в оборонному відомстві.

Окрім того, міністерство з’ясовує можливі факти неналежного виконання посадових обов’язків службовими особами, які відповідають за цей процес.

У разі встановлення винних у цій ситуації, керівництвом Міноборони буде вжито заходів щодо притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства України.

Читайте також:
92 омбр отримала 12 бронетранспортерів БТР-4Е

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна