Поліція провела обшуки в букмекерській компанії “Фаворит спорт”

 

Правоохоронці у четвер, 23 січня, провели обшуки в букмекерській компанії “Фаворит спорт”.

Про це інформує “Новинарня“, із посиланням на пресслужбу прокуратуру міста Києва.

Зазначається, що після огляду веб-сайтів “favbet.com” та “favorit.com.ua” було встановлено, що за допомогою них надається доступ до проведення азартних ігор.

“Під час проведення досудового розслідування встановлено, що група осіб, з метою отримання надприбутків, під виглядом випуску та реалізації лотерей “Фаворит спорт”, та створення відповідного сайту в мережі інтернет, фактично проводила незаконну букмекерську діяльність, що підпадає під норми закону України “Про заборону грального бізнесу в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Обшуки були проведені в офісному приміщенні та за місцем мешкання фігурантів. Було вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів.

“Зараз вживають дії направлені на встановлення всіх осіб, причетних до даного злочину, а за результатами проведення відповідних комп’ютерно-технічних експертиз буде вирішено питання про пред’явлення підозри за ст. 203-2 КК України”, – додали у пресслужбі прокуратури.

Як писала “Новинарня“, Рада відправила на повторне перше читання закон про легалізацію азартних ігор.

Читайте також:
Зеленський прагне легалізувати в Україні казино

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна