Гончарук у Давосі відповів, чи надасть уряд “менеджера-няню” інвестору з РФ

 

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, чи буде уряд підтримувати великих інвесторів із Росії.

Як повідомляє “Новинарня“, про це прем’єр заявив під час спілкування з журналістами “Радіо Свобода” на полях зустрічі Всесвітнього економічного форуму у Давосі.

“У нас очевидно з Російською Федерацією дуже складні відносини. Є санкційна політика щодо величезної кількості компаній, які, наприклад, працюють в Криму, до них застосовані санкції, тому, безумовно, робота таких компаній в Україні буде, м’яко кажучи, буде ускладненою, тобто вона не є бажаною. Всі, хто не поважають суверенітет і територіальну цілісність України, в Україні працювати не повинні”, – сказав Гончарук.

Таким чином прем’єр відповів на запитання, що робитиме уряд, якщо великий інвестор прийде з Росії, і чи буде йому наданий “менеджер-няня”, відповідно до озвученої президентом Володимиром Зеленським концепції investment nanny.

Як писала “Новинарня“, 21 січня у Давосі стартував Всесвітній економічний форум, в якому візьмуть участь президенти України, Росії, США та інших країн.

Читайте також:
Зеленський у Давосі: Українцям замало всесвітньої стурбованості

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна