Клімкін очолив нову програму в Українському інституті майбутнього

 

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін очолив нову Програму європейських, регіональних та російських досліджень аналітичного центру “Український інститут майбутнього”.

Про це повідомили на сайті аналітичного центру у четвер, 16 січня.

“До команди Українського інституту майбутнього (UIF) приєднався український політик, дипломат, а також міністр закордонних справ України 2014-2019 рр. Павло Клімкін. Він керуватиме Програмою європейських, регіональних та російських досліджень, яку UIF запроваджує з січня цього року”, – йдеться у повідомленні.

Як поінформували в аналітичному центрі, метою Програми буде системне моделювання викликів, що постають перед Україною у сферах безпеки та зовнішньої політики, підготовка сценаріїв і стратегічних рекомендацій щодо менеджменту наявних та потенційних ризиків для політичних і бізнесових кіл.

Основними напрямками досліджень будуть протидія російській агресії проти України, Чорноморська безпека, позиціонування України в регіоні Центральної і Східної Європи та комплексна інтеграція в європейський та трансатлантичний простір.

Український інститут майбутнього – незалежний аналітичний центр, заснований влітку 2016 року.

До складу його засновників входять заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, політологи і журналісти Юрій Романенко і Тарас Березовець, бізнесмени і громадські діячі Ігор Ліскі, Олексій Скрипник та Анатолій Амелін.

Читайте також:
Путін спробує “об’єднати” Донбас і завдасть удару по півдню України, – Клімкін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна