40 нардепів просять в СБУ заборонити в’їзд в Україну російським співакам Сюткіну та Сєрову

 

40 народних депутатів написали звернення до голови Служби безпеки України Івана Баканова з метою заборони в’їзд на територію держави російським співакам Валерію Сюткіну та Олександру Сєрову. 

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 16 січня, написав на сторінці у Facebook народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв. 

“40 депутатів з чотирьох фракцій і груп звернулись до СБУ не допускати в Україну подібних персонажів загалом, і зокрема громадян РФ, гастролерів Сєрова і Сюткіна, які вирішили, що можна одночасно вчиняти антиукраїнські дії і отримувати прибутки від концертів в Україні. Хай на Росії співають”, – заявив нардеп.

Ар’єв наголосив, що реакція СБУ покаже, чи готова служба проявити принциповість, як з “Воровайками”, яким видали заборону, чи – цитата – “ватні гастролери лізуть через свідому бездіяльність відповідальної установи”.

Володимир Ар’єв заявив, що не важко передбачити: у разі бездіяльності СБУ концерти спокійно не пройдуть.

Депутат оприлюднив заяву до голови СБУ у соцмережі.

16 січня стало відомо, що колишній фронтмен гурту “Браво” Валерій Сюткін, який нахвалював Путіна за анексіюю Криму, збирається виступити 27 квітня в “Палаці Україна”.

Читайте також:
У Харків їде російський актор Марат Башаров: активісти обіцяють блокаду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна