США розширили санкції проти КНДР

 

Міністерство фінансів США ввело санкції проти двох північнокорейських компаній, які займаються “відправленням нелегальної робочої сили за кордон”.

Про це повідомляє “Європейська правда” із посиланням на сайт Мінфіну США.

Санкції введені проти компанії Namgang Trading Corporation (NTC), яка, за даними американського відомства, займається вивезенням працівників з Північної Кореї з метою отримання доходу для уряду Північної Кореї.

Працівників вивозили в Росію, Нігерію і численні країни Близького Сходу.

Також до списку санкцій потрапила північнокорейська компанія Beijing Sukbakso, що розташована в Китаї і обслуговує, як мінімум, частину поїздок і логістики для робітників NTC, які працюють за кордоном.

“Уряд Північної Кореї продовжує використовувати незаконне вивезення північнокорейської робочої сили для отримання доходів за кордоном в порушення санкцій Організації Об’єднаних Націй”, – йдеться в повідомленні Мінфіну США.

Потрапляння фізичних і юридичних осіб в американський чорний список означає заморожування їх активів в США і заборону для американських громадян або компаній вести бізнес з ними.

Читайте також:
Трамп заявив про запровадження Штатами посилених санкцій проти Ірану

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна