Шаблістка Ольга Харлан виграла етап Кубка світу, перемігши росіянку

 

Українка Ольга Харлан перемогла росіянку Ольгу Нікітіну та здобула перемогу на етапі Кубка світу з фехтування в канадському Монреалі.

Про це повідомила пресслужба Національної федерації фехтування України у неділю, 12 січня.

На шляху до перемоги українка здолала шістьох суперниць. Спочатку вона без проблем розібралася з француженкою Марґо Ріфкісс (15:7), японкою Норіку Тамуру (15:7), американкою Маріель Заґуніс (15:8) та француженкою Сарою Бальцер (15:7).

У півфіналі їй випало змагатися з китаянкою Шао Яці. Харлан і там виявилася переможницею – 15:14.

У фіналі Харлан протистояла Ользі Нікітіній із Росії. Але росіянка створити достойного опору нашій спортсменці так і не змогла. У підсумку доволі впевнена перемога 15:7.

Для Ольги Харлан це друге золото етапу Кубка світу у нинішньому сезоні — до цього вона святкувала перемогу в американському Солт-Лейк-Сіті. Загалом це 25 перемога українки на турнірі серії Гран-прі.

Читайте також:
Шаблістка Ольга Харлан отримала престижну нагороду за перемогу на Кубку світу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна