Меркель їде до Росії обговорити безпеку, зокрема й на Донбасі

 

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель приїде до Росії, де 11 січня запланована її зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним та обговорення, крім іншого, ситуації на Донбасі.

Як передає “Новинарня“, про це 6 січня повідомила пресслужба Кремля.

“11 січня на запрошення Володимира Путіна федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Росію з робочим візитом.
В ході переговорів мається на увазі обговорити актуальні теми міжнародного порядку денного, в тому числі ситуацію в Сирії, Лівії, ескалацію напруженості на Близькому Сході в результаті американського авіаудару по аеропорту Багдада 3 січня.
Буде також розглянуто проблематику врегулювання внутрішньоукраїнського (так в оригіналі – “Н”) конфлікту в контексті реалізації мінського “Комплексу заходів” від 2015 року та домовленостей, досягнутих на саміті в “нормандському форматі” 9 грудня 2019 року в Парижі”, – ідеться в повідомленні на сайті Кремля.

Читайте також:
У новорічну ніч Трамп критикував Меркель й Макрона за брак допомоги Україні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна