Експрем’єр Швеції Карл Більдт назвав нісенітницею заяву російського МЗС щодо Криму

 

Колишній прем’єр-міністр Швеції Карл Більдт назвав нісенітницею заяву російського МЗС щодо Криму, в якій незаконна анексія півострова Росією трактується як “реалізація права народу на самовизначення після збройного заколоту в Україні за зовнішньої підтримки”.

Як передає “Новинарня“, відповідну заяву Карл Більдт оприлюднив на своїй сторінці у Twitter.

“Це нісенітниця. Зрозуміло, що не було ніякого збройного заколоту в Києві, але був колапс провального та наскрізь корумпованого президента. І сам Путін вже розповідав, як він послав свої війська для захоплення Криму. Це є очевидним та кричущим порушенням міжнародного законодавства”, – наголосив шведський політик.

Так Більд прокоментував заяву МЗС Росії про те, що окупація Криму була “проголошенням незалежності Криму і його об’єднанням з Росією”, що нібито “стало законним здійсненням права народу Криму на самовизначення після збройного перевороту в Україні з іноземною підтримкою”.

Читайте також:
Британський журнал для домогосподарок назвав Крим російським. Посольство реагує

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна