Новорічне привітання “Новинарні” читачам. ВІДЕО

 

Любі друзі!

Ми прожили непростий, сповнений випробувань рік. Ми пам’ятаємо всіх, хто у 2019 році на фронті заплатив своїми життями за наш спокій у тилу. За те, щоб ми могли будувати свої плани і сподівання на краще майбутнє.

У 2019-му “Новинарня” зробила величезний крок уперед. Чого вартий лише грудень, коли кількість прочитаних сторінок за місяць перевищила 2 мільйони, а кількість сеансів – 800 тисяч.

Ось звіт за рік:

 

Наш звіт про найкращі матеріали за рік – ось тут. Ми старалися. Заходьте, читайте, ставайте нашими друзями, хто ще не став.

Дякуємо всім, хто підтримував наше видання фінансово (ось тут – список меценатів за рік)). А особливо – нашим постійним спонсорам і меценатам, пп. Сергієві і Євгенові.

На старті – рік 2020.

Наснаги, звитяги і гараздів вам, нам усім у новому році.

Втім, ми спробували це сказати на відео (сорі, ми не телевізійники, але в новому році обіцяємо краще опанувати і відеомонтаж 🙂

Слава Україні! Героям слава!

Стоїмо. Переможемо!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна