До Ради замість Венедіктової пройде один із керівників Atlas Weekend

 

Директор із урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend Олександр Санченко ввійде до Верховної Ради за списком партії “Слуга народу” замість Ірини Венедіктової, яка почала тимчасово виконувати обов’язки директорки ДБР.

Про це у п’ятницю, 27 грудня, повідомила заступник голови фракція “Слуга народу” Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

“Ірина Венедіктова, вітання з призначенням в ДБР! Розумна, сильна і принципова! І нарешті перша жінка на чолі правоохоронного органу. Тим часом, Олександр Санченко, приготуватися — робота в Раді вже чекає!” — написала вона.

За даними Центральної виборчої комісії, Санченко є директором із урядових відносин і корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend. На позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року він був включений до списку політичної партії “Слуга народу” під номером 137.

Як писала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський 27 грудня звільнив Романа Трубу з посади директора Державного бюро розслідувань і призначив Ірину Венедіктову тимчасово виконувачкою обов’язків директорки ДБР.
До цього призначення Венедіктова очолювала Комітет Верховної Ради з питань правової політики.

Читайте також:
Голова ДБР Труба знайшов у себе в кабінеті “прослушку”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна