НАБУ і СБУ проводять обшуки в Адміністрації морських портів

 

Детективи Національного антикорупційного бюро разом зі співробітниками Служби безпеки проводять обшуки у приміщеннях ДП “Адміністрація морських портів України”.

Про це у п’ятницю, 27 грудня, повідомляє пресслужба НАБУ.

“Детективи НАБУ разом із СБУ за процесуального керівництва САП здійснюють низку обшуків в приміщеннях ДП “Адміністрація морських портів України”, його філіях та за місцем проживання посадовців АМПУ в Києві, Одесі та Одеській області”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі дії проходять під час розслідування справи стосовно можливих зловживань посадовців АМПУ при закупівлі будівельних послуг для об’єктів морської інфраструктури, зокрема надання протиправних преференцій іноземній компанії.

Справа порушена за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) ККУ. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з весни 2019 року за матеріалами СБУ.

Читайте також:
Зарплати прокурорів оновленої ГПУ зростуть до 75%, – Рябошапка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна