Батько Зеленського закликав відправити в АТО “гадів”-протестувальників з-під ОП

 

Батько президента України Володимира Зеленського Олександр Зеленський незадоволений людьми, які збираються на мітинги під офісом президента.

Як повідомляє “Новинарня“, 71-річний Зеленський-старший висловив свій гнів і критику в інтерв’ю виданню “Страна”.

На думку Олександра Зеленського, незадоволені політикою його сина повинні йти воювати на Донбас.

“Виходять і бе-бе-бе… Нехай ця сволота йде стріляє в АТО. Нехай ця мерзота, яка виступає, йде в АТО. Молодь ось ця біля офісу президента, куплена. Ідіть воювати, гади, а не там стріляйте. А ви кажете: “Демократія, розвод”. Ідіть, захищайте країну, а ви смердите...”, – обурився Олександр Семенович.

Батько президента додав, що знає, що наміри Володимира тільки позитивні.

“Хтось його обманює … Він не може все знати. Він президент, він повинен дотримуватися закону, відстоювати країну, любити свою команду, знайти міністра-технаря, хоча б напівтехнаря, щоб якось управляти цими всіма речами”, – сказав Зеленський-старший.

Олександр Семенович Зеленський народився 23 грудня 1947 року у Кривому Розі, де і продовжує мешкати. Зеленський-старший – український вчений в галузі автоматизації геолого-маркшейдерського забезпечення у гірничій справі. Доктор технічних наук, професор.

З 1995 року завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту.

Читайте також:
“Вперше за шість років”: пропагандистський телеканал РФ показав інтерв’ю із Зеленським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна