Унаслідок обстрілів на Донбасі загинув українець, два воїни поранені

 

Російська Федерація, незважаючи на запевнення світової спільноти на переговорах лідерів “нормандської четвірки” у сталому припиненні вогню, продовжує систематичні обстріли позицій Об’єднаних сил.
Так, 14 грудня, збройні формування Російської Федерації вчинили 8 обстрілів. Внаслідок цих підступних дій загинув один з військовослужбовців Об’єднаних сил, ще два наших захисники отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів:
неподалік Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру
двічі поблизу Красногорівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
біля Пісків – зафіксовано снайперський вогонь;
неподалік Павлополя – з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) зафіксовано 3 ворожих обстріли:
поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів;
біля Зайцевого – з РПГ;
неподалік Травневого – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

З початку доби 15 грудня, станом на 7:00, російські окупаційні війська вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів у районі Луганського. Втрат з нашого боку немає.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.