Бойовики посадили донеччанина на 17 років нібито за “роботу на СБУ”

 

Бойовики “ДНР” “засудили” мешканця Донецька до 17 років позбавлення волі за “шпигунство на користь Служби безпеки України.

Про це 6 грудня повідомили сепаратистські ЗМІ з посиланням на пресслужбу так званої “генеральної прокуратури ДНР”.

Із Донецька повідомили про те, що “слідчий відділ управління по боротьбі з організованою злочинністю міністерства внутрішніх справ ДНР” розслідував кримінальну справа, порушену стосовно донеччанина, за обвинуваченнями його в “участі в терористичному співтоваристві; незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні вибухових пристроїв, вибухових речовин; шпигунстві”.

Бойовики заявили, що житель Донецька “з метою безперешкодного перетину контрольно-пропускного пункту «Мар’їнка» для здійснення приватних перевезень і доставки посилок з території України з вересня 2017-го протягом року здійснював терористичну і шпигунську діяльність на території “ДНР”.

Він визнаний винним “вироком апеляційної палати верховного суду ДНР” 10 жовтня 2019 року та буде відбувати покарання у вигляді позбавлення волі строком на 17 років у виправній колонії суворого режиму. Тепер “вирок” набув чинності.

Читайте також:
“Верховний суд ДНР” очолив безхатько із Росії

Бойовики “ДНР” заявили про засудження громадянина України “за шпигунство на СБУ”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна