Українські миротворці водинадцяте вирушили в ДР Конго

 

На Львівщині відбулися урочистості у межах планової заміни особового складу українського національного контингенту Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 грудня, пише видання “Армія.Інформ”.

“Переконаний в тому, що наша ротація продовжить традиції сотень наших побратимів, які виконували завдання на далекому континенті. Своїм завзяттям у службі вони здобули заслужену повагу з-поміж контингентів Місії ООН, а невтомною роботою – у цивільного населення” – звернувся до присутніх полковник Мухаммад Буланбаєв.

Після урочистого шикування більше сотні військовослужбовці першої групи українських миротворців вирушили до Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького.

Всім 250 військовослужбовцям, які проходитимуть службу в непростих кліматичних та санітарно-епідеміологічних умовах, зроблені необхідні щеплення.

Читайте також:
Українські миротворці у ДР Конго відкрили вогонь з Мі-24: бойовики відступили вглиб джунглів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна