У Харкові вибухнув гараж: троє осіб загинуло. ДОПОВНЕНО

 

доповнено
У Харкові пролунав вибух у гаражному кооперативі “Слобода”, унаслідок події загинули троє осіб.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в суботу, 30 листопада, інформують у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

“30 листопада о 05:30 надійшло повідомлення про те, що попередньо пролунав вибух у гаражному кооперативі “Слобода”, що по проїзду 1-й Котласький, у гаражі №512. До місця пожежі було направлено 3 відділення на автоцистернах для гасіння пожежі. Прибувши на місце події о 05:38 було встановлено, що є загоряння, руйнування стін гаражу та плит перекриття”, – йдеться у повідомленні.

Причина та обставини вибуху встановлюються.

“Після огляду місця пожежі о 08:40 було виявлено тіло загиблого чоловіка, який знаходився у гаражі поруч з автомобілем. Для розбірки конструкцій та підняття плит перекриття до місця події направлено автокран комунальної служби міста та екскаватор аварійно-рятувального загону спеціального призначення. По прибуттю екскаватора о 08:30 було розпочато роботи по підійманню плит перекриття та о 08:50 виявлено тіла ще 2 загиблих чоловіків у автомобілі”, – додали у ДСНС.

Повідомляється, що станом на 10:48 роботи з розбирання завалів конструкцій гаражу завершені.

Причиною вибуху у гаражі у Харкові, унаслідок якого загинуло троє людей, могли бути газові балони. Про це ближче до обіду в суботу, 30 листопада, в коментарі “Укрінформу” розповів начальник відділу комунікації зі ЗМІ ГУ ДСНС в Харківській області полковник Ігор Лупандин.

“Попередньо, газові балоні використовувалися у ході ремонтних робіт. Щодо загиблих, то одна людина знайдена на підлозі, а двоє інших – у автомобілі, який був зверху придавлений бетонною плитою”, – зазначив Лупандин.

За його словами, від вибуху постраждав ще й гараж по сусідству. На місці інциденту ще працюють пожежники.

Читайте також:
Вибух у гуртожитку на Троєщині з двома загиблими: причиною стала граната

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна