“Мінерові” офісу президента повідомили про підозру

 

Київська місцева прокуратура №6 повідомила про підозру 45-річному мешканцеві Кропивницького у здійсненні неправдивого повідомлення про підготовку вибуху у приміщенні офісу президента України (вул. Банкова).

Про у п’ятницю, 29 листопада, інформує пресслужба прокуратури міста Києва.

Повідомлення про замінування надійшло на телефон спецлінії “102” 26 листопада 2019 року. Правоохоронці та спеціалісти вибухотехнічної служби, які виїжджали на місце події, жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не знайшли.

Внаслідок проведення першочергових слідчих дій вдалося встановити особу “мінера” та затримати його.

Зараз правопорушникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вчинене правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Читайте також:
Слідство вилучило з Банкової шифрограми щодо Іловайська, – Чумак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.