“Де Ервін?”: Під посольством РФ у Києві влаштували перформанс із м’ясорубкою

 

Під стінами посольства РФ у Києві пройшла вже 41-ша за рахунком акція громадської організації Крим-SOS “Where is Ervin?” (Де Ервін?), що нагадала про 43-х жертв насильницького зникнення людей в окупованому Криму.

Як повідомляє “Новинарня“, акція відбулася у вівторок, 26 листопада, передає “Укрінформ”.

Тема акції: “Насильницькі зникнення в м’ясорубці правосуддя окупантів”.

“Правоохоронні органи” окупантів кидають в свою “м’ясорубку правосуддя” життя людей. Для одних, не згодних з окупацією, “фабрикують фарш” з надуманих звинувачень та кримінальних справ. Для інших, в нашому випадку, рідних та близьких жертв насильницьких зникнень, перекручуються “факти”, наприклад, про причетність “правоохоронців” до викрадень людей, щоб не проводити належного розслідування”, – розповів представник Крим-SOS Денис Савченко.

Активісти громадської організації під час перфомансу продемонстрували, як Росія “перекручує і фабрикує правосуддя” в окупованому Криму.

За інформацією Савченка, всього за період окупації Автономної Республіки Крим із 43 насильницьки зниклих людей 15 так і не були знайдені.

Щомісячна акція біля стін посольства РФ в Києві “Де Ервін?” присвячена зниклим в окупованому Криму людям.

Кримськотатарський активіст Ервін Ібрагімов був викрадений в Криму більше двох років тому. Як показали записи камер відеоспостереження, встановлених на магазині поблизу місця викрадення, Ервіна зупинили співробітники в формі дорожньо-патрульної поліції, насильно посадили в свій мікроавтобус і повезли в невідомому напрямку.

Протягом більше двох років “правоохоронні органи” в Криму не проводять розслідування і не надають ніякої інформації про те, як здійснюється розслідування за фактом викрадення Ібрагімова.

Читайте також:
“Перший український гумконвой”: під Посольством РФ у Києві анонсують креативний флешмоб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна