Президент посмертно нагородив орденом полковника Євгена Коростельова

 

Загиблого від мінного поранення полковника ЗСУ Євгена Коростельова було нагороджено посмертно орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний указ опублікований на сайті президента.

“За особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові постановляю: нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня Коростельова Євгена Володимировича — полковника (посмертно)”, – йдеться в указі.

Євген Коростельов, полковник Збройних сил України, командир 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади помер у вівторок, 19 листопада, у лікарні Харкова.

12 листопада під Новотроїцьким дістали мінно-вибухові травми офіцери 128 огшбр ЗСУ, серед них – і комбриг Коростельов.

Командиром 128-ої огшбр офіцер ЗСУ став у вересні цього року, до того служив в 25-й десантній бригаді, де був начальником артилерії та заступником командира.

У 2015 році отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня — за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Читайте також:
Зеленський нагородив орденами і медалями 46 військових, 19 – посмертно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна