На Донбасі поранено шість військовослужбовців, – штаб

 

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню, поранення отримали шість військовослужбовців.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС в середу, 20 листопада.

Зазначається, що противник обстріляв наші підрозділи з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

“Упродовж поточної доби поранень внаслідок обстрілів зазнали 6 військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні штабу.

Два обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”:

  • неподалік Березового – з гармат БМП-1 та великокаліберних кулеметів;
  • біля Талаківки – з озброєння БМП-1, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях Об’єднаних сил неподалік Гладосового.

“У той час, як Україна всіма можливими дипломатичними шляхами намагається досягнути миру, російські окупанти цинічно порушують будь-які домовленості. Так, українська сторона, на одній з ділянок, сьогодні двічі запитувала “Тишу” для надання допомоги пораненим. Збройні формування Російської Федерації давали на це згоду, але підступно продовжували вести вогонь з автоматичних гранатометів”, – йдеться у вечірньому зведенні.

Читайте також:
У лікарні Харкова від поранень помер командир 128 огшбр Євген Коростельов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна