Київського СБУшника засудили до 13 років в’язниці за вбивство

 

Колишнього правоохоронця засудили до 13 років в’язниці за вбивство.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 13 листопада, інформує пресслужба прокуратури Києва.

Зазначається, що рішенням Київського апеляційного суду залишено без задоволення апеляційну скаргу колишнього керівника одного з регіональних підрозділів управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області на вирок Подільського районного суду міста Києва, яким останнього засуджено до 13 років позбавлення волі за вбивство людини.

“Злочин стався на початку 2015 року на вул. Андріївській у Подільському районі столиці.Колишній співробітник СБУ, перебуваючи в квартирі 49-річного голови правління відомої страхової компанії, на ґрунті тривалих неприязних відносин наніс останньому численні травми, в результаті яких потерпілий помер на місці події”, – кажуть речники столичної прокуратури.

Колегією суддів Подільського районного суду міста Києва підтримано позицію публічного обвинувача, вказану особу визнано виною за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Київський апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу сторони захисту, відмовив у її задоволенні та залишив вирок Подільського районного суду столиці без змін.

Як інформувала “Новинарня“, у Харкові поліцейський відкрив стрілянину в метро.

Читайте також:
Унаслідок вибуху на Житомирській трасі в Києві загинув поліцейський. Хто такий Ігор Сало

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна