ЦВК зареєструвала самовисуванця Сергія Рудика народним депутатом

 

Центральна виборча комісія під час засідання у понеділок, 11 листопада, зареєструвала народним депутатом від округу №198, що на Черкащині, за результатами позачергових парламентських виборів 21 липня.

Про це ЦВК повідомила на сторінці у Facebook.

ЦВК визнала Рудика переможцем на окрузі 5 листопада. До цього часу округ №198 лишався єдиним, на якому не встановили офіційні результати виборів, оскільки реєстрація Сергія Рудика народним депутатом оскаржувалася в судах.

Як писала “Новинарня“, наприкінці серпня суд скасував реєстрацію Сергія Рудика нардепом, а апарат Ради відмовився видавати йому посвідчення. Перемогу самовисуванця оскаржувала його конкурентка – кандидатка від партії “Слуга народу” Наталія Д’яченко.

28 жовтня ЦВК почала перераховувати голоси однієї з дільниць округу, виконуючи судове рішення, і 5 листопада остаточно встановила результати виборів у 198-му окрузі.

Читайте також:
ЦВК відшкодувала партіям, що пройшли до Ради, майже пів мільярда гривень за агітацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна