“Партія має бути сексі”: “Слуга народу” обрала собі нового голову

 

Партію “Слуга народу” очолив народний депутат Олександр Корнієнко — замість Дмитра Разумкова, який склав повноваження лідера у зв’язку з обранням головою Верховної Ради.

Таке рішення ухвалили делегати партійного з’їзду в неділю, 10 листопада, повідомляє “Українська правда“.

Корнієнко був єдиним претендентом на посаду голови партії.

Перед голосуванням з’їзду він озвучив три ключових пріоритети для “Слуги народу” на найближчі 4 роки.

“Партія має займатися конкретними речами за трьома напрямками, які я хочу запропонувати. Перше — якісна зміна політики на місцевому рівні, друге — якісно новий підхід до партійного будівництва, третє — перетворення партії в центр ухвалення головних політичних рішень в країні, підготовка нової політичної еліти для України“, — заявив Корнієнко.

У своїй промові він також зазначив, що партія “разом із президентом Зеленським здійснила електоральну революцію”.

“Але нам потрібно рухатися далі, і перед нами стоять серйозні виклики. На кону — доля країни. Чи втратимо ми цей історичний шанс — залежить від нас… Влада — це не депозит, який приносить дивіденди, влада — це кредит, щодо якого ми щодня повинні платити великі відсотки”, — цитує Корнієнка lb.ua.

Новообраний голова правлячої партії також заявив, що “закон про політичні партії 2002 року застарів”, і повідомив про наявність “нових напрацьованих пропозицій”.

Також Корнієнко повідомив про створення “партійного хабу” на другому поверсі офісного центру “Парковий” (там відбувався з’їзд), де будуть обговорюватися всі партійні питання.

Депутат додав, що “партія повинна бути сексі — знаєте, щоб збуджувати”. Ця фраза дуже сподобалася учасникам з’їзду, які зустріли її оплесками.

З’їзд відбувався на тлі пікету підприємців, які вимагали скасувати закони про скасування спрощеної системи. Учасники акції тримали плакати: “Я не лох, SaveФОП”, “Президент, тримай слово”, “Скасувати вбивчі закони 128-9 і 129-9 про введення касових апаратів” тощо.

Також протестувальники скандували “Ганьба!” нардепам, які заходили в “Парковий”.

Читайте також:
Арахамія прогнозує достроковий розпуск Верховної Ради

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна