Поліція впіймала в полі під Києвом росіянина, який втік з-під варти в “Борисполі”

 

Поліція Київської області затримала росіянина, який втік з-під варти під час доправлення його до ізолятора тимчасового тримання.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 7 листопада, інформує пресслужба поліції Київської області.

“Поліція Київщини оперативно затримала втікача-росіянина”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що одразу на пошуки зловмисника підняли за тривогою особовий склад Васильківського відділу поліції, залучили додаткові сили з прилеглих територіальних підрозділів поліції, патрулі, спецпризначенців, кінологів.

Правоохоронці максимально блокували територію на всіх можливих напрямках, куди міг своїм ходом направитися втікач, і такі заходи не дали зловмиснику далеко втекти.

“Громадськість, яка теж допомагала у пошуках зловмисника, помітила невідомого чоловіка на околицях міста Васильків, який тікав від них. Про це одразу люди повідомили пішим нарядам поліції. Бійці спецпідрозділу тактико-оперативного реагування та бійці полку поліції спеціального призначення швидко наздогнали втікача у полі та затримали”, – уточнюється у повідомленні.

Надалі затриманого буде доправлено до ізолятора тимчасово тримання, де він очікуватиме на рішення суду щодо обрання запобіжного заходу.

Окрім того, як зазначається, надалі іноземець відповідатиме згідно законодавства України за втечу з-під варти.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Як інформувала “Новинарня“, громадянин Росії втік з-під варти під час доправлення його до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також:
СБУ таки зловила наркобарона Сілвера. І трьох своїх співробітників, які допомогли йому втекти з “Борисполя”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна