День народження Труби: ДБР склало графік вітань директора в кабінеті

 

У Державному бюро розслідувань з нагоди дня народження його очільника Романа Труби склали спеціальний графік вітань директора відомства.

Як повідомляє “Новинарня“, документ із графіком привітань Труби в середу, 6 листопада, опублікував на своїй сторінці Facebook юрист та експерт у сфері антикорупційної політики з ГО StateWatch Олександр Лємєнов.

“Щиро хочу привітати директора ДБР Романа Трубу з черговим днем народження! Бажаю професійних успіхів, сімейного щастя та багатьох років життя! Впевнений, Романе Михайловичу, у Вас все вдасться! P. S. За ким стати в чергу (фото списку привітальників), щоб особисто потиснути руку?” – написав Лємєнов.

Так, як видно з документа, з 10:00 по 10:10 виділено 10 хвилин на привітання Труби співробітниками патронатної служби. Потім з 10:10 по 10:25 директора ДБР мали б вітати його заступники. Деякі управління відомства обділили в часі, виділивши їм лише по 5 хвилин на привітання. Завершувати вітальну церемонію мали б співробітники оперативного блоку – їхній час із 11:45 до 12:00.

Привітання відбуваються у кабінеті 320 в робочий час протягом щонайменше двох годин.

Як відомо, День народження Романа Труби – 6 листопада 1974 року. Очільнику ДБР виповнилося 45 років.

Роман Труба очолив Державне бюро розслідувань 22 листопада 2017 року. Він призначений на цю посаду указом президента Петра Порошенка за результатами конкурсу, в якому Труба претендував лише на посаду заступника директора ДБР.

Читайте також:
Голова ДБР Труба знайшов у себе в кабінеті “прослушку”. ФОТО

Хто такий Роман Труба, обраний головою ДБР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна