ДБР почало нишпорити у доходах Порошенка за п’ять років

 

У рамках розслідування щодо відпочинку п’ятого президента України Петра Порошенка на Мальдівах суд надав слідчим Державного бюро розслідувань доступ до інформації щодо сум заробітної плати, доходів та сплачених Порошенком страхових внесків за 5 років.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 6 листопада, пише “Українська правда” з посиланням на ухвалу Печерського райсуду Києва.

“Надати групі слідчих… дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що перебувають у володінні Пенсійного фонду… та його структурних підрозділах та які містять відомості щодо сум нарахування заробітної плати, сум нарахування доходів, про суми сплачених страхових внесків ОСОБА_1 за період з 07.06.2014 року по 19.05.2019″, – йдеться в судовому документі.

Суд визначив строк дії ухвали протягом одного місяця, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею (30 жовтня).

Зазначається, що ухвала оскарженню не підлягає.

Як інформувала “Новинарня“, суд надав ДБР доступ до комунікації “Схем” щодо мальдівського вояжу Порошенка.

Читайте також:
ДБР проводить обшуки у банку Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна