У Чикаго зібрали понад 8,5 тисяч доларів на лікування українських воїнів

 

Фонд Revived Soldiers Ukraine організував у Чикаго благодійний концерт за участі львівського скрипаля-віртуоза Олександра Божика, на якому зібрали понад 8,5 тис доларів на потреби поранених українських воїнів.

Як повідомляє “Новинарня“, про це написала у Facebook президентка фонду Revived Soldiers Ukraine Ірина Ващук Дісіпіо.

“Дякуємо, Чикаго! На благодійному концерті Revived Soldiers Ukraine з Олександром Божиком було зібрано $8520 на потреби поранених військових України, а також на утримання реабілітаційного центру Next Step Ukraine”, – написала Ірина Ващук Дісіпіо та подякувала за допомогу, спонсорство і сприяння в організації заходу волонтерам, ряду українських організацій і установ у Чикаго.

Серед присутніх на концерті гостей були, зокрема, поранений український військовий Олег Івахнюк, на якого чекає операція, та діти українських воїнів, загиблих під час російсько-української війни, які перебували на тижневому відпочинку у США.

Як інформувала “Новинарня“, у США на українському фестивалі зібрали понад $6 тисяч для поранених воїнів АТО.

Читайте також:
Активісти домоглися скасування показу російського пропагандистського фільму у Бостоні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна