Росія готується до бойових тренувань ППО в окупованому Севастополі

 

Тренування бойових розрахунків систем протиповітряної оборони (ППО) С-400 відбудеться 7 листопада в районі окупованого Севастополя.

Про це повідомили у міністерстві оборони Росії, інформує “Крим.Реалії”.

“В рамках навчання з протиповітряної оборони з бойовими розрахунками дивізіону С-400 з’єднання ППО ПВО (Південного військового округу, – “Н”) будуть проведені тренування з відбиття авіаційного удару умовного противника”, – мовиться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що під час навчань “розгорнуть зенітні ракетні системи в бойовий порядок, виконають практичні завдання з відбиття авіаційного удару умовного противника з проведенням електронних пусків по повітряних цілях”.

Після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові та в Чорному морі. У Генштабі України дії російських військових у Криму називають незаконними.

Як писала “Новинарня“, МЗС направило Росії ноту з вимогою віддати захоплені кораблі ВМСУ.

Читайте також:
Ще 150 кримчан відправили до армії РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна