Туреччина передала Росії 18 полонених

 

Туреччина передала РФ 18 осіб зі складу Вільної сирійської армії, які були взяті в полон 29 жовтня.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 31 жовтня, інформує Міністерство національної оборони Туреччини у Twitter.

“18 чоловік, затриманих під час проведення пошуково-розшукових/розвідувальних/охоронних заходів на південному сході міста Расулайн 29 жовтня, були передані в результаті координації дій з уповноваженими від Російської Федерації”, – йдеться у заяві.

За даними російських ЗМІ, сирійці потрапили в полон після бою на північному заході Таль-Тамра в провінції Хасекі. Передача полонених відбулася в районі прикордонного переходу Дербассія на турецько-сирійському кордоні. Після передачі вони будуть відправлені в район Камишли.

31 жовтня було розпочато спільне патрулювання районів на півночі Сирії турецькими та російськими підрозділами. Домовленість про це була досягнута в ході візиту Президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана в Сочі 22 жовтня.

Як інформувала “Новинарня“, у Мозамбіку ліквідували п’ятьох росіян з ПВК “Вагнера”.

Читайте також:
Офіційно: американські війська в Сирії охоронятимуть родовища нафти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна