Тернопільську ОДА очолив кандидат у нардепи від “Слуги народу”

 

Головою Тернопільської обласної державної адміністрації став 45-річний Ігор Сопель.

Як повідомляє “Новинарня“, його під час свого візиту на Тернопільщину в п’ятницю, 1 листопада,  представив президент України Володимир Зеленський.

“Хочу запевнити: я відкритий для усіх порядних людей, які готові працювати чесно і прозоро. Які готові інвестувати в економіку, інфраструктуру та соціальну сферу області”, – цитує Сопеля “Українська правда”.

У біографії Сопеля йдеться, що він очолював Хоростківський регіональний структурний підрозділ ТОВ “Агробізнес” на Тернопільщині.

У липні Сопель балотувався в народні депутати в 166 виборчому окрузі в Тернопільській області й представляв партію “Слуга народу”. Він поступився самовисуванцю й депутату восьмого скликання парламенту Миколі Люшняку.

Указ про призначення Сопеля головою Тернопільської ОДА датовано 31 жовтня та опубліковано на сайті глави держави.

Додамо, що президент Зеленський перебуває з робочим візитом у Тернопільській області. Крім представлення нового голови ОДА, Зеленський також візьме участь у нараді з питань розвитку спиртової галузі України, відвідає місцеву школу, де у 1918-1919 роках розміщувався уряд ЗУНР, ознайомиться зі станом будівництва та перспективами розвитку Центру веслування та водних видів спорту “Водна арена Тернопіль”.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський призначив головою Київської ОДА Чернишова.

Читайте також:
Президент призначив нового голову Луганської ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна