Розведення в Золотому: під ОП анонсували акцію “Ні кроку назад!”

 

Активісти “Руху опору капітуляції” анонсували нову акцію під офісом президента на Банковій: цього разу протестують проти розведення військ у Золотому-4 на Луганщині, яке розпочалося сьогодні опівдні.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідну подію-анонс створили на сторінці у соцмережі Facebook у вівторок, 29 жовтня.

“Дії влади з “розведення військ” наразі подаються як вимушена реакція на “прохання народу”, коли публічно очільники нашої держави проти капітуляції, проти здачі українських територій, але – “змушені” йти на поступки агресору, оскільки так “хоче народ України”. При цьому влада свідомо ігнорує той багатомільйонний голос українського народу, який каже своє #ні_капітуляції, вийшодячи на майдани українських міст”, – йдеться в анонсі нинішньої акції на Банковій.

Зазначається, що “Рух опору капітуляції” попереджає владу про “недопустимість будь-яких дій, які ставлять під загрозу суверенітет України, життя та безпеку її громадян”. Активісти також просять владу не порушувати Конституцію України.

“Ми прийдемо сьогодні о 19:00 до офісу президента України наголосити на тому, що українське суспільство не підтримує “розведення” військ, яке все більше виглядає, як відступ, без об’єктивних на те причин”.

Захід відбуватиметься без політичних прапорів.

Як інформувала Новинарня, сьогодні о 12.00 розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Читайте також:
Розведення на тлі обстрілів: добровольці в Золотому видали заяву. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна