СММ ОБСЄ зафіксувала обстріл школи в Золотому-5

 

Школа в окупованому РФ і бойовиками “ЛНР” селищі Золоте-5 (селище Михайлівка) Луганської області була пошкоджена в результаті обстрілу.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 25 жовтня.

“На вулиці Миру на південно-східній околиці н. п. Золоте-5 (Михайлівка; непідконтрольний уряду, 58 км на захід від Луганська) спостерігачі знову бачили пошкодження триповерхової будівлі діючої школи, розташованої менш ніж за 1,5 км від лінії зіткнення. На першому поверсі будівлі вони бачили кульовий отвір (за оцінкою, від влучання кулі, імовірно, калібру 7,62 мм) у вікні, яке виходить на північ, і подряпину на дерев’яних дверях навпроти вікна, за оцінкою, від рикошету кулі (всі пошкодження, за оцінкою, виникли недавно)”, – сказано у звіті.

“40-річна співробітниця школи розповіла команді СММ, що рано вранці 23 жовтня вона перебувала в їдальні, коли вона почула вогонь зі стрілецької зброї”, – сказано у повідомленні.

За даними ЗМІ, з початку року місія ОБСЄ фіксувала пошкодження в цій школі через обстріли вже понад десяток разів.

Читайте також:
Бойовики обстріляли ділянку розведення біля Золотого, – СЦКК

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна