Уряд відклав на місяць нові правила переходу лінії зіткнення

 

Кабінет міністрів ухвалив рішення відтермінувати вступ у дію постанови “Про затвердження Порядку в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів з таких територій”.

Про це у середу, 16 жовтня, повідомляє пресслужба МінТОТ.

“Отримавши численні звернення громадян та проаналізувавши ситуацію, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України прийняло рішення про необхідність відтермінувати вступ у дію цих правил,” – йдеться у повідомленні.

З 29 жовтня згідно з цією постановою мали змінитись правила перетину КПВВ  між ОРДЛО та територіями, підконтрольними Україні. Зокрема, для дітей віком до 14 років, вони повинні були би мати паспорт для виїзду за кордон.

Було прийнято рішення відкласти початок дії постанови на 30 днів, тобто до 28 листопада цього року.

Читайте також:
Україна вимагатиме від РФ відшкодування компенсацій за зруйноване житло на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна