“Укрзалізниця” обіцяє наступного року відновити в “Інтерсіті” доступ до Wi-Fi

 

АТ “Укрзалізниця” у 2020 році має намір забезпечити доступ до мережі Wi-Fi у поїздах “Інтерсіті”.

Про це очільник правління компанії Євген Кравцов сказав під час виставки Rail Expo 2019, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Ми зараз над цим працюємо. Після реалізації проекту по Київському вокзалу, в залежності від результатів, плануємо по подібній моделі запустити його в поїздах “Інтерсіті” протягом 2020 року”, – зазначив він.

Нагадаємо, раніше Кравцов пояснював, чому в потягах досі немає нормального інтернету.

“Є два механізми запуску Wi-Fi в поїздах. Перший – це інвестувати власні кошти, це збитковий варіант. Другий – запустити приватного інвестора, який буде заробляти на рекламі, на доступі. Перший варіант УЗ спробувала втілити в життя і у нас не вийшло. Зараз заходимо з другим варіантом, – говорив він.

Як писала “Новинарня“, депутатську кімнату на залізничому вокзалі Києва переобладнають на залу очікування для військових.

Читайте також:
“Укрзалізниця” подовжила маршрут потяга “Київ – Івано-Франківськ” до Чернівців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна