За півроку “рішучих реформ” нової влади, вже потрібно врізати пенсії та зарплати? – Серж Марко

 

Серж Марко (Олександр Карпюк)
армійський волонтер, активіст партії “Демократична сокира”

(FB)

Дивлюся, на тему заяви Пристайка думки розділилися.

Мовляв, правильно же говорить чувак, перемога і війна коштують дорого.

Ніби так, але…

Перемога коштує життів. Перемога коштує оголошення мобілізації, залучення резервістів.

Перемога вартує того, щоби про це заявити прямо і мати електоральні втрати, а не скорочувати в півтора рази наявну армію.

Якщо Пристайко говорить про підтримку сьогоднішньої млявої війни, то це протягом останніх п’яти років вдавалося робити і без врізання на третину зарплат і пенсій, з щорічним ростом економіки.

Однак, за півроку “рішучих реформ” нової команди, уже потрібно підтримувати статус, врізаючи пенсії та зарплати? Здобули, блд. Скоротіть, насамперед, фінансування РНБО. Ага, вріжуть.

Міністр закордонних справ України не говорить про війну чи про перемогу. Він лише лякає плебс, інтереси якого не виходять за межі наповнення свого гаманця. І це гидко. Перемогда у цій війні буде коштувати значно дорожче, ніж 1/3 пенсій та витрат. Вона коштуватиме життя, і це дуже дорого.

Але нам цього все одно не пропонують. Так що й оцінювати нічого.

А якщо у Пристайка не вистачає грошей, то спробуйте продавати Коломойському електроенергію не вшестеро дешевше за ринкову ціну, заставте МАУ заплатити мільярд гривень (вкрадених у держави), реалізувати боргові зобов’язання щодо “ПриватБанку”, а там – і кошти знайдуться…

Читайте також:
Зеленський армію не розуміє і боїться, але вирішив рейдернути парад, — Серж Марко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.